Hittepit kussen gebruiksaanwijzing:pdf

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Bestel Hittepit Kussen Vierkant bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro. Gebruik HITTEPIT daar waar warmte. Het kussen vormt zich bovendien naar het lichaam en is een. Oververhitting van het kussen kan beschadiging van het vulmateriaal tot gevolg hebben. Bij extreme oververhitting kan het vulsel en/ of het omhulsel verschroeien. Hittepit kan eenvoudig en snel worden opgewarmd in de magnetron. Bewaar de gebruiksaanwijzing bij het kussen. Lees verder Byfit. nl zegt: Byfit zegt:.

 • Handleiding karcher sc 5 premium
 • Handleiding miele wasmachine w5345
 • Profoon micro dect handleiding
 • Gebruiksaanwijzing inventum oven
 • Nespresso lattissima one handleiding
 • Handleiding onenote mac


 • Video:Gebruiksaanwijzing hittepit kussen

  Hittepit kussen gebruiksaanwijzing

  Bestel Hittepit Nek Kussen bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro. Afhankelijk van het van het vermogen van de magenotron en de grootte van het kussen. Gebruiksaanwijzing kersenpitkussen. Treets Langwerpige Hittepit. In tegenstelling tot de warmwaterkuik onttrekt Hittepit na afkoeling geen. Kersenpitkruik vierkant Gebruik Het kussen dient in de magnetron te worden opgewarmd. Aanbevolen gebruik: Gebruiksaanwijzing: Het kussen dient in de magnetron te worden opgewarmd gedurende maximaal 2, 5 minuut bij 700 W. Alvorens de Hittepit in de. Dit Hittepit kersenpitkussen is dankzij zijn U- vorm uitermate geschikt om nek en schouderpijn. Leg het kussen op een proper bord en warm het eenvoudig op in de. Last van vermoeide of pijnlijke spieren? Met een hittepit warmtekussen van Treets verwarmt en ontspant u uw spieren, precies daar waar u dat nodig heeft. Dit verschilt rond de 1- 3 minuten op 700 Watt, lees dit zeker na in de gebruiksaanwijzing.

  Bevochtig je kussen even met water om uitdroging tegen te gaan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. · Hittepit, het originele kersenpitkussen! Voor heerlijke warmte en ontspanning. Wanneer kun je hét warmtekussen gebruiken? Bij spier- of buikpijn, rug- en. Alleen een sloop wassen kost nou eenmaal minder tijd dan het hele kussen wassen. De eerste stap is dat je het kussen in een teiltje water legt,. Hittepit® kan eenvoudig en snel worden opgewarmd in de magnetron. ja ik bedoel zo’ n kersenpitten- kussen. Ik heb zelf ook de originele hittepit. Op de gebruiksaanwijzing stond dat vooral als je hem meerdere keren vlak achter. Maar omdat een kersenpitkussen geen gewoon kussen is, is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen voor gebruik en om hem goed te bewaren.

  Treets Hittepit 100% Eco heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt. Het Treets Langwerpige Hittepit. kussen vormt zich naar het lichaam en geeft langdurig een aangename warmte af. Vanwege een stijve nek heb ik gisteren een Hittepit gekocht ( kersenpittenzak). Er stond in de gebruiksaanwijzing dat hem vochtig moest maken en dan 3. Treets Hittepit Original Langwerpig warmtekussen heeft een. Het Treets Vierkante Eco Hittepit. Dit product is alleen geschikt voor de magnetron. Laat het kussen minstens 2u afkoelen vooraleer opnieuw op te warmen. De warmte of kou wordt gefaseerd verspreidt naar het oppervlak waarmee het kussen in aanraking is. Makkelijk in het gebruik Kersenpitkussen opwarmen Magnetron. Een pittenzak, ook wel bekend als ( kersen) pitkussen of " hittepit", is een zak gevuld met kersenpitten of ander korrelig materiaal, die in de magnetron ( of oven) wordt.

  Gebruiksaanwijzing: Het kussen dient in de magnetron te worden opgewarmd gedurende. Bewaar deze gebruiksaanwijzing altijd bij het kussen. Hittepit® niet wassen. In tegenstelling tot de warmwaterkuik onttrekt Hittepit na afkoeling geen warmte van. Dit kussen is ideaal wanneer u last heeft van uw nek of schouders en is een. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten vullingen voor je kussen: kersenpitten, koolzaad, lijnzaad,. Hittepit of Kersepitje die kwaliteit garanderen! Treets Hittepit Langwerpig heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt. Hittepit Nekkussen ( Eco) Vorige Artikel Volgende. leg het kussen dan in de koelkast of vriezer! hittepit kussen gebruiksaanwijzing; hittepit nature' s choice gebruiksaanwijzing; hittepit gebruiksaanwijzing magnetron; Blog - Aandachtspunten gebruik kersenpitkussen. Indien het kussen beschadigd werd door oververhitting of ander foutief gebruik,.

  Bewaar de gebruiksaanwijzing te allen tijde bij uw kersenpitje. Recente artikelen. Hittepit is hét gerenommeerde merk als het gaat om kersenpitkussens. > Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. Warmte wordt gedurende lange tijd vastgehouden. Gebruik het kussen om het warm te krijgen in een koud bed of je rug- of spierpijn te. Hittepit vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct. Treets Hittepit 100% ECO Langwerpig verwarmbare kussen heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel. Gebruiksaanwijzing Pittenzak. Hieronder kun je een uitleg vinden over het gebruik van de Pittenzak. Onze Pittenzakken bevatten niet de kersenpitten maar een veel. Hittepit kersenpitkussen nekmodel is een natuurlijk product dat geselecteerd is door onze speicalisten omdat deze nog. Dit kussen is heerlijk bij. Hittepit® ontspant stijve en pijnlijke spieren en geeft verlichting bij buik- en rugklachten. Bestel direct online!