Handleiding van iphone 6:pdf

De iOS 6 handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies en bestaat uit meer dan 156 pagina’ s. Handleiding vervangen accu iphone 6 - www. nl Iphone Accushop. De accu is een belangrijk onderdeel in de iPhone 6. Door het kiezen van de juiste accu voorkomt u problemen met snel. Handleiding van iPhone 6 32GB Grijs. 5 inch display van de iPhone 6 Plus vind ik persoonlijk veel te groot dan kun je even goed een tablet kopen. Hoe vervang je een iPhone 6 batterij? De iPhone 6 is alweer enige tijd verkrijgbaar in Nederland ( sinds 26 september ). Sommige batterijen zijn daarom alweer aan vervanging toe. In onderstaande handleiding helpt PhoneFox jou bij het verwisselen van uw iPhone batterij met behulp van een video. Vervang zelf de accu van uw iPhone 6 plus iphoneaccushop. nl/ Accu- iPhone- 6- plus- origineel- zelf- vervangen Na ongeveer anderhalf jaar is de accu van. Andere manieren om te winkelen: bezoek een Apple Store, bel naarof zoek een reseller.

 • Handleiding wasmachine miele novotronic
 • Wilo vloerverwarmingspomp gebruiksaanwijzing
 • Handleiding opel corsa 2009
 • Handleiding tomtom runner 2 cardio music
 • Gebruiksaanwijzing inventum oven


 • Video:Handleiding iphone

  Handleiding iphone

  De iPhone 6 beschikt over een prachtig 4, 7- inch Retina HD- scherm, waarop elk detail perfect zichtbaar is. Geniet van video’ s, films, websites en apps met een ongeloofelijke helderheid en hoge contrasten. iPhone 6 – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden. De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6 geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6 kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen. Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Apple iPhone 6 in de taal/ talen: Nederlands als bijlage per email. De handleiding is 30, 9 mb groot. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Zo vind je op de website van Apple bijvoorbeeld de iPhone 7 Plus handleiding, maar ook nog de handleiding voor de iPhone SE of de iPhone 6s gebruiksaanwijzing. Hieronder vind je de snelkoppelingen. iPhone 6 handleiding. We zien dat de powerknop nu aan de rechterkant zit, in plaats van bovenop het toestel. De homeknop met Touch ID zit nog steeds onder het scherm en helemaal onderop het toestel is de aansluiting voor de Lightning- kabel.

  Overzicht van de iPhone In deze handleiding vindt u een beschrijving van de functies van iOS 8 en de kenmerken van de iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Apple iPhone 6 ( Model A1586) Handleiding Download gebruiksaanwijzing Op zoek naar de gebruiksaanwijzing van de Apple iPhone 6? Download de handleiding in PDF- formaat, te bekijken met Adobe Reader, of via de productpagina van Apple ( indien geen PDF beschikbaar). Zelf je iPhone 6 repareren. Met deze uitgebreide iPhone 6 reparatie handleidingen van FixjeiPhone kan jij zelf je iPhone repareren! Voor elk onderdeel hebben wij een reparatie handleiding gemaakt met daarbij een uitgebreide video. Je kan de handleiding van jouw toestel vinden op: apple. com/ nl_ NL/ manuals Hier vul je jouw model in het zoekveld en daar vind je alle informatie over. Tests uitgevoerd door Apple in mei met iPhone 6 Plus met ondersteuning voor gangbare piekprestaties en bètasoftware van iOS 11. 4 en bètasoftware van iOS 12. Toetsenbord is getest met Safari; starten van de Camera- app is getest door te swipen vanaf het toegangsscherm. De iPhone 6 is beschikbaar in twee varianten: de reguliere versie met een 4, 7 inch- scherm en de iPhone 6 Plus met handleiding iphone 4s nederlands pdf 5, 5 inch- scherm. De iPhone 6 Plus gebruikt ook een nanosimkaart. Bij ieder van die activiteiten kunnen gebruikers desgewenst afbeeldingen en video' s van derden opnemen.

  Handleiding iphone 4s. Is je iPhone 6 plus kapot? Met deze iPhone 6 plus reparatie handleidingen kan jij zelf je iPhone 6 plus repareren. Op deze pagina vind je een overzicht van de onderdelen van de iPhone 6 plus. Klik op het iPhone 6 plus onderdeel dat jij wilt repareren om de reparatie handleiding te bekijken. De Jailbreak werkt ook op verschillende versies waaronder iOS 6. 1 en de recent uitgebrachte iOS 6. Om jullie te helpen met het jailbreaken van een device hebben wij een uitgebreide handleiding gemaakt om de jailbreak zo duidelijker te beschrijven en de functies te bespreken. Apple iPhone 6 met iOS 9 ( Model A1586) Handleiding Download gebruiksaanwijzing Op zoek naar de gebruikershandleiding van de Apple iPhone 6? Je kunt de gebruikershandleiding bekijken op de website van Apple. iPhone 6: nieuw design. Met de iPhone 6 introduceert Apple een nieuw design voor iPhone. De iPhone 6 is groter en dunner dan zijn voorgangers. Op het grote 4, 7- inch beeldscherm kun je goed filmpjes kijken, artikelen lezen en spelletjes spelen.

  En met een dikte van 6, 9 mm ( de iPhone 5s is 7, 6 mm dik) ligt het toestel goed in je hand. Handleiding voor het vervangen van de iPhone 6 Batterij Voor u begint met het vervangen van de batterij van de iPhone 6, zorg voor een overzichtelijke werkplek waar u kleine onderdelen zoals schroeven niet kwijt kan raken. Stap 1 - iPhone openen Zorg ervoor dat je iPhone uit is voordat je aan de! reparatie begint. - Verwijder de twee 3. 6 mm pentalobe schroeven uit de onderkant van je iPhone. Handleiding - Apple iPhone 6 - iOS 8 - Device Guides. Apple iPhone 6 16GB handleiding. Op zoek naar een Apple iPhone 6 16GB handleiding? Hieronder kunt u ' em gratis downloaden. Houdt u er aub wel altijd rekening mee dat er een kleine kans bestaat dat de werking van uw toestel afwijkt van hetgeen in de handleiding wordt vermeld. Meer over het verhelpen van waterschade bij de iPhone 6, lees je op deze pagina. iPhone 6 met waterschade laten repareren De meeste mensen die hun telefoon in een bak water hebben laten vallen, denken dat er geen hoop meer is om het toestel te repareren. Met deze handleiding kun je zelf je iPhone 6 scherm vervangen. In deze handleiding leggen we uit hoe je het oude scherm van je iPhone 6 demonteert en hierbij ook de home button, front camera en het lcd shield.

  Voor jouw gemak heeft PortableGear de handleiding van de Apple iPhone 6 gearchiveerd. Druk op onderstaande link( s) om de handleiding direct te downloaden. Veelal heb je voor het lezen van de handleiding Adobe Acrobat Reader nodig. Als we uitgaan van deze standaard rechthoek, heeft het beeldscherm een diagonale grootte van 5, 85 inch ( iPhone X en iPhone XS), 6, 46 inch ( iPhone XS Max) of 6, 06 inch ( iPhone XR). Het effectief zichtbare gebied is kleiner. Download de iPhone 6 handleiding met informatie over gebruik en meer. iPhone 6 handleiding en FAQ. De release van de iPhone 6 in Nederland en België vond op 26 september plaats. Het toestel werd echter eerder al onthuld op een apart Apple- event op 9 september. Voor jouw gemak heeft PortableGear de handleiding van de Apple iPhone 6 Plus gearchiveerd. Snelstart- handleiding gelekt van de iPhone 6 - iPhone 6 Er zijn foto’ s opgedoken via de Franse website Nowwherelese. fr waarin de quick- start handleiding van de iPhone 6 te zien is. De website nowhereelse. fr heeft het vaker bij het rechte eind en dit keer zijn deze foto’ s afkomstig zijn meest betrouwbare bron in China. Het gaat hier overigens om een kleine handleiding met daarop een afbeelding van de iPhone 6 met op het scherm “ 9 september”.

  Op het kaartje staat alleen aangegeven waar de knoppen op het toestel zitten en wat de functie van deze knoppen is. Bekijk hier de Apple iPhone 6 handleiding. Het bekijken en downloaden van deze Smartphone handleiding is geheel gratis. Met deze handleiding hopen we je het jailbreak proces gemakkelijker te maken. Maak een reserve kopie in iTunes van jouw toestel en maak een. Een stap- voor- stap handleiding om gegevens van BlackBerry naar IPhone 6 te verplaatsen Stap 1: Start iSkysoft Phone Transfer De eerste stap is het simpelweg opstarten van iSkysoft Phone Transfer. Een handleiding is vaak erg langdradig, er zijn ook verkorte handleidingen op internet te vinden die in het kort beschrijven hoe een iPhone werkt en een aantal stappen uitleggen. Simkaart plaatsen De eerste stap is het plaatsen van de simkaart in het toestel indien dit nog niet is gebeurd. De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6s geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6s kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen. De ( beknopte) handleiding voor de iPhone 6s is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6s meegeleverd.