Thule fietsendrager trekhaak handleiding:pdf

Je zet je fietsen eenvoudig vast aan het frame. Als u een trekhaakgemonteerde fietsendrager met een laadplatform in huis haalt, kan u maar liefst tot 4 fietsen vervoeren. Vouwen en kantelen Enkele door Thule ontwikkelde fietsdragers voor op de trekhaak kan u opvouwen waardoor ze beter hanteerbaar zijn. Thule Easy Base, Thule EuroPower, Thule FreeRide en Thule Easy Fold handleidingen en bevestigingsvoorschriften. Thule EasyBase 949 handleiding Thule EasyFold 931 en 931 handleiding. com is de online shop voor al uw Thule Onderdelen. Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. De allerhoogste prioriteit bij Thule is het uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen te garanderen. De Thule Euro Ride 940 is, dankzij het nieuw gepatenteerde bevestigingssysteem, met enkele handelingen op bijna elke trekhaak te monteren. Door het nieuwe kantelsysteem blijft bij de meeste auto' s de kofferruimte toegankelijk wanneer de fietsen op de drager zijn gemonteerd.

 • Lego city trein 7897 handleiding
 • Wilo vloerverwarmingspomp gebruiksaanwijzing
 • Handleiding opel corsa 2009
 • Handleiding tomtom runner 2 cardio music


 • Video:Handleiding fietsendrager trekhaak

  Trekhaak handleiding thule

  Met TÜV- keurmerk Deze fietsendrager is voorzien van een 13- polige stekker. In het grote assortiment van Autovoordeelshop. lichtgewicht fietsendrager, fietsendrager op achterklep, fietsendrager dak, fietsendrager zonder trekhaak en fietsendrager e- bikes. Deze verschillende dragers bieden wij in diverse merken aan zoals Bosal, Thule, Atera en Hapro. Brink stelt je in staat om een actief leven te leiden met een trekhaak die perfect aansluit op jouw voertuig en de uitrusting die je mee wilt nemen. Vervoer je uitrusting veilig van A naar B. Of je nu een aanhanger of fietsendrager meeneemt, Brink heeft een oplossing voor nagenoeg ieder voertuig. thule fietsendrager trekhaak fietsendrager thule fietsendrager 916. Thule Fietsendrager 916 incl oprijgoot Z. Inclusief beugels, sleutels, handleiding.

  Pagina 1 van circa resultaten voor trekhaak thule handleiding - 0. Thule EuroClick G2 Fietsendrager Bekijk en/ of download hier de handleiding van uw Thule EuroClick G2 Fietsendrager. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding- service op Facebook. De Thule fietsendrager Hangon 4 is een stabiele en handige fietsendrager voor 4 fietsen. Montage eenvoudig op de trekhaak van de auto. De verplaatsbare wielhouders zorgen ervoor dat de fiets niet zal schuiven en altijd op zijn plek zal staan. Thule fietsendragers zijn leverbaar in verschillende types en kunnen worden gemonteerd op uw autodak, trekhaak of kofferbak. Als u al een dakdrager hebt, kan een fietsendrager voor op het dak de eenvoudigste oplossing zijn, maar een drager voor op de trekhaak is vaak makkelijker te laden en te lossen, en is geschikter voor zwaardere fietsen. Thule EasyFold 931. Niet geschikt voor toepassing op een aluminium of gietijzeren trekhaak, maximum snelheid 130 km/ h. volgens handleiding: 47 kg. Brink ( Thule) handleiding horizontaal afneembare trekhaak, slot is optioneel ( BMC) – Brink ( Thule) handleiding verticaal afneembare trekhaak met slot ( BMU) – Brink ( Thule) handleiding trekhaak ( RMC) deze is alleen geschikt voor een fietsendrager en niet voor het trekken van een aanhanger. Handleiding diagonaal afneembare trekhaak ( BMA) – F ( BMA) Handleiding horizontaal afneembare trekhaak ( BMC) – BMC) Handleiding verticaal afneembare trekhaak ( BMU) – Handleiding BMU Trekhaak; Handleiding fietsendrager trekhaak ( RMCRMC) Handleiding wegdraaibare trekhaak – Binnenkort beschikbaar.

  heeft nu voor mij een handleiding voor een thule fietsendrager zonder trekhaak type nr. Gesteld opom 11: 37 Reageer op deze vraag Misbruik melden Mijn fietsenrek hangt schuin naar onder is deze af te stellen Gesteld opom 11: 55. De website van de specialist waar u snel en eenvoudig een trekhaak voor uw auto kunt selecteren en bestellen. Trekhaken van trekhaken. nl zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers. Download hier gratis uw Thule Fietsendrager handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Fietsendrager trekhaak kopen. Een fietsendrager kopen doet u snel en eenvoudig bij Winparts. Naast fietsdragers op trekhaak vindt u bij Winparts ook fietsendragers voor op het dak of voor auto' s zonder trekhaak. U heeft keuze uit verschillende topmerken als: Bosal, Pro- User, Twinny Load, Hapro, Spinder en Thule fietsendrager. Meer info op traen. eu Thule fietsendrager, fietsenrek voor 2 of 3 fietsen.

  Fietsenrek voor trekhaakmontage. Tijdloos en elegant ontwerp. De montage van deze fietsendrager op de trekhaak is zeer eenvoudig. Deze drager beschikt over een snelsluiting met hefboom en is snel gemonteerd achter op de auto. Met een optionele oprijgoot ( artikelkunt u de fietsen gemakkelijk op de fietsendrager rijden. Thule fietsendragers voor op de trekhaak zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Zij wordt compleet geleverd met handleiding en toebehoren zoals vermeld. Pagina 1 van circa resultaten voor thule trekhaak handleiding - 0. Inclusief handleiding. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 250, 00 Vandaag. Mooie & stabiele fietsendrager voor op de trekhaak. Thule voor 3 fietsen. Deze fietsendrager kan eenvoudig worden bevestigd op de trekhaak van auto’ s met een 7- polige aansluiting. Specificaties Thule Euroway G2 921 Fietsendrager voor 2 fietsen 7- polig ( nieuw model) Deze fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van 2 fietsen.

  Dit zorgt ervoor dat u, ook wanneer er fietsen op de fietsendrager staan, gemakkelijk de achterklep van uw auto kunt openen. Alle Thule fietsendragers kunnen gemakkelijk met één hand gemonteerd worden op de trekhaak van uw auto. Thule EuroWay G2 921 model wijzigingen. Model - vernieuwde look achterlichten. Fietsendrager; HANDLEIDINGEN Nuttige informatie;. Handleiding afneembare trekhaak thule BMC Handleiding afneembare trekhaak thule BMX. BOSAL Bosal_ AK4 Bosal_ AK6. De fietsendragers van Thule zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo beschikken de fietsendragers voor op de trekhaak over een kantelfunctie. Hiermee blijft de kofferbak van de auto altijd goed toegankelijk. Verder zijn de fietsendragers relatief licht. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de Thule fietsendrager op de auto te krijgen. Thule Fietsendrager.

  In ons ruime Thule Fietsendrager assortiment op Hollandbikeshop. com vindt u de fietsendragers van Thule in verschillende uitvoeringen, zoals de Thule Elektrische Fiets Drager, Thule Fietsendrager 2 Fietsen, Thule Fietsendrager 3 Fietsen, Thule Fietsendrager 4 Fietsen, Thule Fietsendrager op Achterklep, Thule Dakdragers. Deze handige fietsendrager is de Thule ClipOn High en deze fietsendrager is een uitkomst voor iedereen die geen trekhaak of dakdragers heeft. De ClipOn kunt u namelijk erg gemakkelijk vast maken aan uw kofferbak zonder dat deze beschadigd. Hierna kunt u twee fietsen meenemen met uw auto. Aansluitschema trekhaak 13 polig. Een 13 polige aansluiting kies je als je een constante spanning nodig hebt. Enkele voorbeelden zijn: Caravan of sommige fietsdragers met achteruitrijlichten. Als je toekomstig gezien zeker wil zitten kies dan voor een 13 polige aansluiting. Met een extra adapter kan je alles bedienen.