Gebruiksaanwijzing accu elektrische fiets:pdf

tot een nieuwe generatie fietsen met elektrische trapondersteuning. Om het elektrische systeem te bedienen, dient de contactsleutel op de accu. Bedankt en gefeliciteerd dat u voor een Victesse fiets heeft gekozen! Vergrendel de accu en schakel het elektrisch systeem in door de sleutel helemaal naar. Gebruiksaanwijzing: 19:. Ik heb een gazelle uit en goud accu, hij wil niet opladen. De batterij van mijn elektrische fiets knippert rood/ groen. Elektrische fiets Sparta ION software update module rijprogramma elektrische fiets. Handleiding voor. Keola Brabant ( unisex). K- EB- L704/ 09- N8- B. Keola Brabant ( heren). K- EB- G701/ 7- N8- B.

 • Gebruikershandleiding tomtom start 52
 • Nespresso lattissima one handleiding
 • Handleiding samsung s7 g930f
 • Handleiding grohe thermostaatkraan 3000
 • Handleiding whirlpool amw 840 ix
 • Handleiding samsung galaxy a3 2015


 • Video:Accu fiets gebruiksaanwijzing

  Accu fiets gebruiksaanwijzing

  Basisspecificaties. Accu: 36v, 10ah – LongLife. De Trek LM400+ is een luxe en comfortabele elektrische fiets. Het model komt uit de L- serie, wat staat voor Leisure, het Engels voor vrije tijd. De fiets beschikt over een krachtige Shimano STEPS middenmotor, hiermee komt u op iedere terrein prima uit de voeten. Met de 420 Wh accu geniet u van een hoge actieradius. ik heb een flyer elektrische fiets met een storing e- 1 wat houdt dat in Gesteld op. als de lampjes op de accu branden op de fiets, dan is deze accu vol. Download hier de Bosch technologie gebruiksaanwijzing voor alle informatie rondom de Bosch onderdelen van uw KOGA fiets. Elektrische fietsen. elektrische fiets, moet u deze uit- schakelen en de accu uit de fiets halen. Als u het systeem per ongeluk in- of uit- schakelt, kan dit letsels veroorzaken. Voorkom aanraking van de accu met paper- clips, munten, sleutels, spijkers, schroeven en andere kleine metalen voorwerpen die overbrugging van de contacten kunnen veroorzaken. De accu is een van de belangrijkste onderdelen van een elektrische fiets. Niet voor niets geeft Stella standaard 3 jaar garantie op de accu!

  Het is van belang dat je zorgvuldig met de e- bike accu omgaat om deze zo lang mogelijk mee te laten gaan. Wij geven je een aantal tips om de e- bike accu zo lang mogelijk goed te houden. Nadat de accu opgeladen is, in omgekeerde volgorde afkoppelen. Belangrijk: sluit altijd als laatste de netspanning aan en als eerste de netspanning uit. Dit voorkomt beschadiging aan het elektrische systeem. De accu kan aan de fiets geladen worden, maar u kunt de accu ook uitnemen en op een andere plaats binnenshuis opladen. Aldi elektrische fiets Showing 1- 17 of 17 messages. Over het punt van een eventuele nieuwe accu heb je wellicht gelijk. Bij elektrische fietsen van bekende merken. In deze instructievideo laat Stella Fietsen zien hoe u de batterijen kunt vervangen van het MPF display. Heeft u meer vragen over het vervangen van batterije. Keola Holland ( unisex). K- EB- L716/ 09- N8- B. Keola Holland ( heren). K- EB- G701/ 08- N8- B.

  Accu: 36v, 10ah– LongLife. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing van je accu voor het beste bewaaradvies. Bewaar de accu van je e- bike altijd op kamertemperatuur en in een droge omgeving. Berg de accu voor je elektrische fiets niet leeg op, maar zorg dat hij minimaal voor de helft opgeladen is. Zo voorkom je diepontlading. E- bike accu onderhoud, opladen en opbergen KLIK HIER. HPM 36+ en HPR Maxwell E- bike met KM 320 display gebruiksaanwijzing KLIK HIER. Het Utrechtse bedrijf Miton levert en reviseert accu’ s voor auto’ s, gereedschap en nog veel meer. Met de opkomst van de elektrische fiets melden zich ook dagelijks fietsers die problemen hebben met hun accu of lader. Ton Koot vertelt over de problemen, de oplossingen en geeft tips. Elektrische fietsen met toponderdelen van o. Shimano Nexus, Samsung, vrijloopmotor, Selle Royal. Elektrische Fiets Aanbiedingen. KvK- nummer: BTW. Sparta vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw fiets.

  Om het meeste uit je elektrische fiets te halen, is het belangrijk dat je de handleiding goed doorneemt. De handleiding wordt daarom ook altijd bij je nieuwe fiets meegeleverd. Hoe de accu wordt opgeladen Figuur 2. 1 Sleutel linksom draaien Figuur 2. 1 Het handvat vastpakken trekken Figuur 2. 3 De accu eruit trekken Gebruik uitsluitend de lader die bij de elektrische fiets wordt meegeleverd. Het is niet nodig om de accu op de lader aangesloten te houden als je je elektrische fiets langere tijd niet gebruikt. Gebruik de fiets regelmatig De accu van een elektrische fiets slijt het snelst als hij niet gebruikt wordt. nl richt zich op het informeren over en aanbieden van de meeste geschikte fietsaccu voor elke elektrische fiets. Omdat elke e- bike ander is, trachten wij de meest geschikte batterij, van het type LiFePO4, voor uw elektrische fiets aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing die bij de fiets zit. In de eerste fase worden de cellen van de accu gevormd. Gebruik je je elektrische. Deze accu is uitneembaar maar kan ook op de fiets opgeladen worden.

  Het elektrische systeem. Het elektrische systeem van uw E- bike biedt u onder. Active line Handleiding Active Line Gebruikershandleiding User manual Product brochure Active Line German English Nederlands French Spanish Performance line. Gebruikt u de fiets voor langere tijd niet, zorg dan toch dat de accu tenminste 1 x per 2 maanden voor ca. 2 uur geladen wordt. Dit dient om de accu in conditie te houden en voorkomt schade aan de accu. Verder dient een lege accu direct opgeladen te worden. U mag de accu niet langer dan 48 uur aaneengesloten op de lader aansluiten. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de elektrische fiets, een fiets met trapondersteuning. Als de tegenwind u net even te zwaar wordt of wanneer u sowieso voor het gemak kiest of " actief wilt ontspannen". De door de accu aangedreven motor zorgt ervoor dat trappen bijna vanzelf gaat.

  De mate waarin de motor ondersteunt bepaalt u zelf. Een normale elektrische fiets ondersteunt tot maximaal 25 km per uur. Deze fietsacculader van E- Bike Vision kan zowel fietsaccu' s laden van normale e- bikes laden als ook accu' s van Speed Pedelec e- bikes. De Batavus Padova Easy is een elektrische fiets die met dit slanke, frivole, comfortabele en sportieve uiterlijk een bijzonder prettige en elegante ogende elektrische fiets is. De accu van deze Batavus zit onzichtbaar weggewerkt in het frame hetgeen de fiets makkelijker te hanteren maakt omdat de fiets hiermee een lager zwaartepunt krijgt, maar. De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Impulse fiets met middenmotor. Download handleiding Handleiding Veiligheid en Garantie. handleiding zorgvuldig door. Hierin staat hoe u deze elektrische fiets het beste kunt gebruiken, onderhouden en hoe u de accu optimaal kunt benutten. Elektrische fietsen geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Trek e- bikes rijden snel en soepel. Ze hebben een voorspelbaar en gemakkelijk te bedienen ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een grote actieradius die eenvoudig thuis kan worden opgeladen. Hier kunt u producten vinden om uw accu en fiets te beschermen. Actieradius Lithium Ion accu.

  De actieradius van een elektrische fiets is afhankelijk van vele verschillende factoren. Zoals het gewicht van uzelf en de fiets, bandenspanning, terrein en keuze versnelling. Verder hebben de weersomstandigheden veel invloed. Dit rijdt veiliger en rustiger en hiermee belast u de accu en. In Nederland geldt de wettelijke eis dat een elektrische fiets ondersteuning mag. De elektrische fiets, of e- bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment e- bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Speed pedelec / speed e- bike. Vind hier alle technische- en onderhoudsgegevens voor onze Speed pedelecs ( Razer Turbo) Easy met ION® technologie. Adagio Easy®, Mont Blanc Easy®, Ventoux Easy® met ION- serie batterijen ( met keuze uit diverse accu' s) BUB Easy®, Personal Bike Easy® en E- GO.