Handleiding magnetron sterilisator avent:pdf

Is de verpakking geschikt voor recycling? Zijn er uitzonderingen op welke voorwerpen ik kan steriliseren? Hoe lang moet ik voorwerpen voor mijn kind blijven steriliseren? Er brandt een oranje lampje op mijn elektrische Avent- stoomsterilisator. Het lichte en compacte ontwerp van de Philips Avent SCF281/ 02 Magnetron Sterilisator maakt dit apparaat ideaal voor gebruik binnens- en buitenshuis. Zolang het deksel niet wordt verwijderd, blijft de inhoud tot 24 uur steriel. Ideaal voor op reisPast in de meeste magnetrons. Ideaal voor op reis. Past in de meeste magnetrons. Als je dus Nûby flessen gebruikt dan is dit apparaat ideaal om als sterilisator en warmer te gebruiken. deed ik dat gewoon in de magnetron. Op zich lijkt zo’ n.

 • Gebruiksaanwijzing motorola g2
 • Handleiding vaillant vsmart
 • Gebruiksaanwijzing inventum oven
 • Nespresso lattissima one handleiding


 • Video:Avent handleiding magnetron

  Handleiding sterilisator avent

  Homepage › Forums › Mamaclubs › › Juni › Magnetron sterilisator Dit onderwerp bevat 10 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door zonnetje25 8 jaren, 7 maanden geleden. Auteur Berichten RanonkelsLid 07/ 06/ om 23: 59 # Ha ladies, Ik wil mijn borstkolf steriliseren met de magnetron sterilisator van Avent. De afmetingen van deze handige tool zijn: 16, 6 centimeter hoog, 28 cm breed en 28 centimeter lang. De sterilisator is rond, zodat hij gemakkelijk in een magnetron past. Verdere specificaties Leeg weegt de Philips Avent Magnetronstoomsterilisator SCF271/ 20 ongeveer 750 gram. De magnetronsterilisator van Tommee Tippee past in nagenoeg elke magnetron en kan tot 4x 340ml of 6x standaard zuigflessen bevatten. Deze sterilisator wordt inclusief flessentang en 1x 0- 3 maand Pure- fopspeen geleverd. De flessen en spenen van Tommee Tippee zijn allemaal BPA- vrij. Flessensterilisator Philips Avent magnetron Marlien. Met doos en handleiding.

  Gebruikte maar nette staat. 10€ afhalen te Oostende ( Zandvoorde). Met deze Philips Avent sterilisator SCF286 kunt u 6 flessen van 330 ml in 6 minuten steriliseren. Zo wordt 99, 9% van de bacteriën gedood. Deze elektrische sterilisator is ideaal als u geen magnetron heeft en is geschikt voor alle gangbare flessen en kolfaccessoires. Download hier gratis uw Magnetron handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Avent / Philips Dr. Avent Express II Magnetron Sterilisator. Let lees vooraf de handleiding van de sterilisator en van de artikelen die u erin wilt doen. Avent Magnetron Sterilisator dan Steriliseert 4 flessen in 2 minuten. Er passen vier Philips AVENT flessen van 260 ml in of twee Philips AVENT kolven en twee Philips AVENT flessen. Met zijn lichte gewicht en zijn compacte ontwerp is de magnetronstoomsterilisator ideaal voor gebruik onderweg.

  A3 Baby en Kids Magnetron Sterilisator Deze magnetron sterilisator van BPA vrij materiaal is snel en gemakkelijk in gebruik. De sterilisator past in haast elke magnetron, de diameter is 26 cm. Er passen 4 zuigflessen van 340 ml in en de bijbehorende accessoires of 4 standaard flessen. Doos is er nog maar de handleiding niet meer. € 10, 00 Gisteren. Magnetron sterilisator Avent Zie titel. Gebruikt, maar in goede staat. De clips sluiten het deksel goed af zodat er geen heet water kan worden gemorst als je de sterilisator uit de magnetron haalt. De Philips Avent- sterilisator doodt. De Nûby Natural Touch Clean ‘ n Store Magnetron Stoom Sterilisator heeft plek voor 4 flessen en diverse accessoires. De Nuby magnetronsterilisator heeft een diameter van 29 cm en beschikt over een uitneembare flessenrek. Hiermee moet de sterilisator in de meeste magnetrons passen. De warmte van de stoom doodt alle bacterieën en ziektekiemen. Avent Sterilisator Magnetron De avent magnetron stoomsterilisator is een uiterst veilig en snelwerkend huishoudelijk sterilisatieapparaat. Het rekje is groot genoeg.

  voor vier 260ml avent voedingsflessen of twee avent borstkolven plus twee avent voedingsflessen. Hier de avent sterilisator voor in de magnetron, hier gaat 200 ml water in en dan 5 minuten in de magnetron. laura1979, 24/ 09/ 09 # 5. Met deze Philips Avent sterilisator SCF281 kunt u 4 flessen in 2 minuten steriliseren. Zet de sterilisator midden in de magnetron. Handleiding Philips Avent. Philips SCF271 Avent Sterilisator Bekijk en/ of download hier de handleiding van uw Philips SCF271 Avent Sterilisator. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding- service op Facebook. De magnetronsterilisator heeft clips aan de zijkant voor extra veiligheid. De handgrepen zijn zo ontworpen dat ze koel blijven, zodat je de sterilisator veilig kunt vastpakken. Geschikt voor zes Philips Avent- flessen. Een vriendin van mij heeft ook die sterilisator van Avent voor in de microgolf en ik heb ze er nog nooit over horen klagen! Heb er pas nog de handleiding. nadat je deze uit de magnetron haalt.

  • Houd de sterilisator altijd horizontaal wanneer je deze uit de magnetron haalt, dit om het morsen en knoeien van heet water te voorkomen. • Pas op wanneer je de sterilisator uit de magnetron haalt, deze kan nog steeds heet zijn. • Houd de sterilisator altijd uit de buurt van kinderen. Handleiding - Philips AVENT Sterilisator voor microgolf Express II Reviews. Philips AVENT Sterilisator voor microgolf Express II € 25, 95. Het is mogelijk dat de stof Bisphenol A ( BPA) zich uit het Polycarbonaat losmaakt wanneer het materiaal heel sterk verhit wordt, bijvoorbeeld wanneer de fles na het uitkoken direct gevuld wordt met warme drank of wanneer de fles in de magnetron sterk verhit wordt. Ik heb een sterilisator van de hema ( zo' n rechthoekige met wit deksel). Ik ben alleen de gebruiksaanwijzing kwijt. hoeveel water moet er in en hoe lang moet ' ie dan in de magnetron om mijn spullen te steriliseren? In deze magnetron sterilisator van Suavinex gaat dat supersnel. Voor een magnetronW ben je klaar in 4 minuten, voor een magnetronW duurt het 5 minuten. Voor gebruik voeg je 200 ml water toe.

  In de sterilisator passen tot 5 flessen van verschillende grootte, hun spenen en accessoires en enkele fopspenen. Prima, dank voor de reacties, ik doe ' m dan ook gewoon in de magnetron maar zonder slangetjes en membraantje ( kan me voorstellen dat die het niet houdt in de sterilisator, is minder stevig dan die van Avent). Ontvang uw handleiding per email. Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Philips- Avent SCF255 in de taal/ talen: Dansk, Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Português, Suomi, Svenska als bijlage per email. De handleiding is 1, 21 mb groot. ik lees hier dat jullie bijna allemaal aventflessen gebruiken + sterilisator van avent dus zal ik ms mssn ook best houden bij mijn merk. ik wou gewoon weten als iemand ervaring had, hoeveel flessen je tegelijk in een nuby sterilisator kan stoppen. hoelang moet dat dan in de microgolf? Of zit daar een goeie handleiding bij? Onze elektrische en magnetron sterilisatoren voor babyflessen zijn snel, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken, zodat op eenvoudige intuïtieve wijze het eet- en drinkgerei van uw baby veilig en vrij van schadelijke bacteriën blijft. Download de handleiding. water kan worden gemorst als je de sterilisator uit de magnetron haalt. AVENT- sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom.

  Plaats geen metalen ar tikelen in de sterilisator, want dit kan schade aan de magnetron. uit de sterilisator. de handleiding van Philips- Avent. Het kan met de Philips AVENT Flessenwarmer SCF355/ 00. zodat je daar na een paar keer ook zonder handleiding gebruik van kunt maken. Difrax Magnetron. Bij het opruimen deze ongebruikte magnetron sterilisator nog tegengekomen, compleet met verpakking. Sterilisator Philips Avent voor microgolfoven Nog in zeer.