Gebruiksaanwijzing van de iphone 6:pdf

com website is het vanaf nu mogelijk om de iPhone 5 handleiding te downloaden. De iOS 6 handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies en bestaat uit meer dan 156 pagina’ s. iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn goede voorbeelden van de aanhoudende vooruitgang die Apple boekt op milieugebied. Zo vind je op de website van Apple bijvoorbeeld de iPhone 7 Plus handleiding, maar ook nog de handleiding voor de iPhone SE of de iPhone 6s gebruiksaanwijzing. Hieronder vind je de snelkoppelingen. Apple iPhone 6 IOS 8 Gebruiksaanwijzing by. van de functies van iOS 8 en de kenmerken van de iPhone 4s. iPhone 6 Ontvanger/ microfoon aan voorzijde. Er zijn 123 gebruiksaanwijzing iphone 5 leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De belangrijkste leverancierslanden zijn China( vasteland), die respectievelijk 100% voorzien van gebruiksaanwijzing iphone 5. Gebruiksaanwijzing iphone 5- producten zijn het populairst in North America, South Americaen Western Europe. Apple iPhone 6 - iOS 11: handleiding download gebruiksaanwijzing - Op zoek naar de gebruikershandleiding van de Apple iPhone 6?

 • Handleiding nokia 3 dual sim
 • Handleiding vaillant vsmart
 • Gebruiksaanwijzing inventum oven
 • Nespresso lattissima one handleiding


 • Video:Iphone gebruiksaanwijzing

  Gebruiksaanwijzing iphone

  Je kunt de gebruikershandleiding. Bij Smartphonestunts. nl kunt u ook terecht voor een gratis handleiding van de Apple iPhone 6 64GB als pdf. Ook voor andere smartphone handleidingen bent u aan het. Gebruiksaanwijzing Altijd tot uw dienst. 5 De klok instellen 9 6 Het dock gebruiken 10. met die van de iPod/ iPhone. Compatibele iPod/ iPhone- modellen. De Apple iPhone 6 is het nieuwe paradepaardje van de fabrikant en is eindelijk een beetje gegroeid. In deze video zullen we hem uitgebreid bespreken. De iPhone XS is de regelrechte opvolger van de iPhone X van, de iPhone XS Max is een grotere variant met een 6, 5- inch oled- display en de iPhone XR is een goedkopere variant met een 6, 1- inch lcd- scherm.

  iPhone handleiding gebruiksaanwijzing iPhone downloaden November 9th, - Ben je op zoek naar de handleiding van de iPhone Apple levert standaard geen iPhone handleiding in de doos maar je kunt deze wel online vinden of ons. Vind de beste selectie gebruiksaanwijzing iphone 5 fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gebruiksaanwijzing iphone 5. voor iPhone 4 tot 6. De Apple iPhone 6 handleiding ( Nederlandstalig) online bekijken in PDF vorm, de iPhone 6 gebruiksaanwijzing downloaden, lees alle informatie over deze smartphone in. Het grootste Super Retina- display. De snelste prestaties dankzij de A12 Bionic- chip. De veiligste vorm van gezichts­ herkenning dankzij Face ID. De handleiding is in de Nederlandse taal in pdf- formaat. Beginpagina Catalogus van gebruiksaanwijzingen Om gebruiksaanwijzing verzoeken Onze partners Schrijf ons Gebruiksaanwijzing voor Apple iPhone 6. Op zoek naar de gebruiksaanwijzing van de Apple iPhone 6? Download de handleiding in PDF- formaat, te bekijken met Adobe Reader, of via de productpagina van Apple ( indien geen PDF beschikbaar). De iPhone 6 is de naam van Apples vlaggenschip van en de opvolger van de iPhone 5S en iPhone 5C.

  Het nieuwe Apple- toestel werd op dinsdag 9 september gepresenteerd en heeft een groter 4, 7 inch- scherm met aanzienlijk meer pixels dan zijn voorganger. PDF teleladen van de APPLE iphone iOS 6 Handleiding, Gebruiksaanwijzing APPLE iphone iOS 6, Gebruikershandleiding APPLE. Gratis Handleiding. Gratis te downloaden gebruiksaanwijzing voor Apple iPhone 6. In het Apple iPhone 7 productdossier lees je alles over de iPhone 7. Vind in het handleidingoverzicht handleidingen van de iPhone 7. Stappenplannen, instructies en handleidingen voor je toestel: mobiel internet instellen, e- mail instellen, WiFi instellen, mobiel internet uitzetten en nog veel meer. Apple iPhone 6 64GB handleiding. Op zoek naar een Apple iPhone 6 64GB handleiding? Hieronder kunt u ' em gratis downloaden. Houdt u er aub wel altijd rekening mee dat er een kleine kans bestaat dat de werking van uw toestel afwijkt van hetgeen in de handleiding wordt vermeld. iPhone installeren: Tips en instructies die handig zijn als je een nieuwe iPhone hebt en je wilt beginnen met het instellen en ontdekken van alle functies. Apple iPhone 6 Plus.

  Deze stappen kunnen variëren afhankelijk van de softwareversie van je toestel. Of een ander toestel. iPhone- gebruikershandleiding voor iOS 10. 3 staat klaar om te downloaden van Apple Books. Apple Books is een geweldige manier om boeken te downloaden en te lezen op de iPhone, iPad of iPod touch. Je kunt Apple Books downloaden in de App Store. Overzicht van het apparaat 4 3 Aan de slag 6 De afstandsbediening voorbereiden 6 De batterij opladen 6 Inschakelen 7 4 Afspelen 8 Afspelen van de iPod/ iPhone/ iPad 8 Afspelen vanaf Bluetooth- apparaat 8 Muziek van een extern apparaat afspelen 9 Het volumeniveau aanpassen 9 Geluid uitschakelen 9 5 Productinformatie10 Specificaties 10. Voor jouw gemak heeft PortableGear de handleiding van de Apple iPhone 7 gearchiveerd. Druk op onderstaande link( s) om de handleiding direct te downloaden. Veelal heb je voor het lezen van de handleiding Adobe Acrobat Reader nodig. Gebruiksaanwijzing PLAATS VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN VOORBEREIDING VOOR GEBRUIK 1. Aan/ Uit- knop • Dit apparaat is specifiek ontworpen voor gebruik met uw iPhone / iPod 2. Klok instellen/ geheugen- knop gekoppeld.

  Lees deze handleiding zorgvuldig vóór het apparaat te gebruiken. 5 De klok instellen 7 6 Het dock gebruiken 8. Wil je specifiek de gebruiksaanwijzing van de Apple Watch bekijken, dan vind je die hier. Apple Watch horlogebandje passend maken. Richt de camera van de iPhone op deze afbeelding. iPhone 6 Plus – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden. De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6 plus geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6 plus kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen. iPhone 6s – Handleiding Nederlandstalig in PDF downloaden. De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6s geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone. Vraag over de Apple iPhone 6? Wanneer u een vraag heeft over de " Apple iPhone 6" kunt u die hier stellen.

  Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw probleem zodat andere gebruikers en/ of de redactie u van een passend antwoord kunnen voorzien. Prijzen van iPhone X R en iPhone X S gelden als je een iPhone 7 Plus ( 32 GB) inruilt. De hogere inruilwaarden zijn tijdelijk beschikbaar en gelden alleen in Apple Stores bij aankoop van een nieuwe iPhone, afhankelijk van beschik­ baarheid en beperkingen. Heb je een kapotte iPhone 6 en wil je deze zelf repareren? Gelukkig kan je met de uitgebreide iPhone 6 reparatie handleidingen zelf je iPhone 6 repareren! Op deze pagina vind je een overzicht van de iPhone 6 onderdelen, klik op het onderdeel wat jij wilt repareren voor de reparatie handleiding. De iSight camera van iPhone 6 Plus onderscheidt zich van de iSight camera bij de iPhone 6 doordat de camera uitgerust is met optische beeldstabilisatie ( OIS). De optische beeldstabilisatie werkt met de A8- chip, gyroscoop en de M8- bewegingscoprocessor. Voor je de telefoon aanzet, moet je eerst de simkaart plaatsen. Screenprotector voor de iPhone 8 / 7 / 6s / 6. Lees goed gebruiksaanwijzing voor aanbrengen anders zonde geld! zie je bij het afronden van de. Niet doordat de telefoon gevallen is oid, maar meer door gebruik en kleine stootjes. 2 jaar heb ik mijn iphone ervoor gebruikt en ik kan je vertellen dat mijn scherm daar geen last van had gehad.

  Komt toch omdat er iets van een randje is en de randen van dit ' panzer' glass kwetsbaar blijken. · Leer de iPhone kennen en ontdek wat voor fantastische dingen u ermee kunt doen. Dit is de ultieme gids van Apple zelf,. iPhone 6 6plus 7 7plus. De handleiding / gebruiksaanwijzing van de iPhone 6 geeft je duidelijke uitleg over wat je van de iPhone 6 kunt verwachten en hoe je deze Smartphone het beste kunt bedienen. De ( beknopte) handleiding voor de iPhone 6 is in het Nederlands beschikbaar en wordt bij elke iPhone 6 meegeleverd. Oh yeah, de iPhone 6 is van mij! Ik heb hem deze week flink uitgeprobeerd en ga vertellen wat ik er van vind. Check de video voor mijn review van de iPhone 6! - Charlotte Vergeet je niet te. c Gebruiksaanwijzing d VDE- netsnoer e Netsnoer voor het VK f MP3 LINK- kabel g FM- antenne d e f ab c User Manual.