Samsung wasmachine eco bubble gebruiksaanwijzing nederlands:pdf

Door Eco Bubble technologie zorgen schuim en bubbels ervoor dat vuil en vlekken sneller worden losgeweekt. De wasmachine heeft een vulgewicht van 7 kilogram en is geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Samsung WW90J6603EW - Eco Bubble - Wasmachine. De WW90J6603EW is ideaal voor de grotere huishoudens met een vulgewicht van maarliefst 9 kg! Daarnaast bespaar je op je energierekening met de Samsung EcoBubble techniek, waarmee je zowel op lagere temperaturen net zo schoon wast! Deze slimme wasmachine onthoudt ook je laatste wasbeurt en instellingen. De Crystal Gloss deuren, de transparante draaiknop en de Ice Blauwe kleur van het display, geven deze wasmachine een elegante en ' design' uitstraling. De nieuwste Samsung producten online kopen? Bekijk en bestel alle Samsung producten in de officiële online shop. De functies van uw nieuwe Samsungwasmachine Met uw nieuwe wasmachine verandert uw kijk op de was volkomen. Uw nieuwe Samsung- wasmachine beschikt over alle eigenschappen van de speciale functie Eco Bubble. Nadere informatie. Met Eco Bubbles maakt de Samsung WW70J5525FW/ EN al jouw was schoon De Samsung WW70J5525FW/ EN is de perfecte wasmachine voor een klein gezin.

 • Gebruiksaanwijzing samsung galaxy s4 gt 19505
 • Gebruiksaanwijzing inventum oven
 • Nespresso lattissima one handleiding
 • Handleiding samsung s7 g930f
 • Handleiding grohe thermostaatkraan 3000


 • Video:Samsung wasmachine gebruiksaanwijzing

  Gebruiksaanwijzing samsung nederlands

  Met zijn energieklasse A% is het een zeer zuinig toestel. De revolutionaire Eco Bubble functionaliteit zorgt ervoor dat je ook op lage temperaturen goed schoon wast. Optimaal waterverbruik dankzij. Volg ons via social media. Blijf op de hoogte van het laatste product nieuws, aanbod en wasmachine aanbiedingen. Samsung Eco Bubble wasmachines. Stel het gewenste programma in met het duidelijke display aan de buitenkant van de wasmachine. Zo kun je bij de Samsung WF1124ZAC. Samsung WF1124ZAC Eco Bubble wasmachine - Wehkamp. Weitere Magazine ; Teilen ; Einbetten. Search among more than 1. 000 user manuals and view them online in. Samsung WF0804Y8E Eco Bubble Wasmachine Bekijk en/ of download hier de handleiding van uw Samsung WF0804Y8E Eco Bubble Wasmachine. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding- service op Facebook.

  Samsung- wasmachine heeft alle eigenschappen – van de speciale Eco Bubble- functie tot de energiezuinigheid – om van de was een zo eenvoudig en aangenaam mogelijke taak te maken. Citizen horloges Eco- Drive bestel je eenvoudig bij JuweliersWebshop. nl Bekijk en vergelijk onze uitgebreide collectie Citizen horloges online! Citizen handleiding Nederlands. Ben je op zoek naar een gebruiksaanwijzing of handleiding voor je Citizen horloge in het Nederlands? Bekijk de uitleg van alle modellen uurwerken van Citizen Watches. Welkom bij Samsung promoties. Je kunt je hier registeren voor een promotie en andere Samsung aanbiedingen bekijken. Keuzehulp Wasmachine;. Nederland/ Nederlands. Was koud en bespaar energie met de Samsung WF70F5ECQ4W. De wasmachine beschikt namelijk over Eco Bubble. De techniek verspreidt het wasmiddel met behulp van bubbels over het wasgoed waardoor vlekken direct worden aangepakt.

  De Diamond Drum- trommel beschermt daarnaast het wasgoed. Waar vind ik de handleiding van mijn Samsung product? Handleiding Samsung product. Handleiding Samsung product; View Specs. Choose a Topic Search. Bubble machines Camping, tourism & outdoor. Samsung Ecobubble™ Wasmachine 9 kg WW90J6600CW Handleiding. Samsung WF71F5E5P4W/ EN Eco- Bubble wasmachine. De Samsung WF71F5E5P4W/ EN Eco- Bubble wasmachine is de wasmachine voor iedereen die bubbelend gelukkig wil worden van de was. Het is een wasmachine voor de Belgische markt en heeft daarom een Frans en Nederlandstalig menu. Sie haben dieses Magazin bereits gemeldet Vielen Dank, für Ihre Hilfe diese Plattform sauber zu halten. Die Redaktion wird schnellst möglich einen Blick darauf werfen. Foutmelding Samsung Eco Bubble Wasmachine: Smart Check app. MEER INFORMATIE; Oplossingen 7kg 1400RPM.

  Nederlands Type beeldscherm. de nieuwe Samsung wasmachine met Eco Bubble- technologie. U hoeft niet eens uw gebruiksaanwijzing te raadplegen — u kunt het. De zuinige Samsung WW70J5525FW is met een vulgewicht van 7 kilogram zeer geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Door met Eco Bubble schuimbubbels over je wasgoed te verspreiden, wast deze wasmachine je kleding in een mum van tijd schoon en vlekkeloos. Balen, je wasmachine is stuk en nu moet je een nieuwe wasmachine kopen. Dat is lastig, want een wasmachine is prijzig en je hebt snel een nieuwe nodig. Vooropgesteld: alle wasmachines wassen je was schoon. Daar zit het verschil niet in. Het prijsverschil wordt bepaald door de duurzaamheid van de materialen en extra functies. MEER INFORMATIE; Oplossingen Eco Bubble.

  Mocht de gebruiksaanwijzing die u zoekt er niet tussen staan? Laat het weten via het ' handleiding aanvragen' formulier. De WF70F5E5P4W/ EN Wasmachine van Samsung wordt door 239 gebruikers met een gemiddelde van 8, 6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Samsung voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten. Mijn Samsung wasmachine heeft Eco Bubble, wat is dat? Geverifieerd Eco Bubble is een functie die op veel Samsung wasmachines te vinden is. De functie slaat het wasmiddel en het water tot een schuim door er onder hoge druk zuurstof in te pompen. De bubbels zijn in staat ook op lagere temperaturen de was heel schoon te krijgen. Ik vind dit nuttig. Alle handleidingen van uw producten snel en gratis te downloaden op 1 website. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen? Mijn wasmachine Samsung WF7604NAW geeft een foutcode: bE. Iemand enig idee wat er aan de hand is. De wasmachine begint en daarna stopt hij en geeft de foutcode bE.

  groetjes, Brenda. Deze wasmachine is uitgerust met de Eco Bubble- technologie. Wasmachine nieuws. nl vindt u niet alleen nieuwe wasmachines, onderdelen of een wasmachine forum, maar ook het laatste wasmachine nieuws! Gratis extra vrije tijd door kreukvrij wassen In een ideale wereld komen je vitrage, gordijnen, overhemden, dekbedovertrekken etc. allemaal kreukvrij uit je wasmachine. De Samsung WW80J6400CW is een 8 kilo ruime wasmachine met Eco Bubble technologie. Hiermee verspreidt de wasmachine schuimbellen over je kleding, waardoor je ook op lage temperaturen wast en energie bespaart. Met energieklasse A% wast de automaat 40% zuiniger dan energieklasse A+ + +. Nederlands 3 Veiligheidsvoorschriften Veiligheidsvoorschriften Gefeliciteerd met uw nieuwe Samsung wasmachine. Deze Gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie over installatie, gebruik en onderhoud van uw apparaat. Deze wasmachine haalt meer uit uw wasmiddel: de nieuwe Samsung wasmachine met Eco Bubble- technologie.

  Binnenin vindt u een bubbelgenerator die het wasmiddel grondig oplost en het injecteert met lucht voor een rijk zeepschuim. Eco Bubble Was Het effectieve Samsung Eco Bubble biedt verbeterde reiniging met geavanceerde bescherming van het weefsel. Met Eco Bubble wordt het wasmiddel gelijkmatig verdeeld en dringt het sneller en dieper in het weefsel door. • Minder lawaai & trillingen De Samsung wasmachine functioneert op een zeer rustige wijze.